Om Brøvig

Brøvig AS er en videreføring av firma AA. Brøvig, som ble etablert i mai 1955. Vi har helt siden starten utviklet og produsert vaskeanlegg med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Flere av de aller første maskinene er fremdeles i drift, noe som borger for kvalitet. Disse er blitt fulgt av mer enn 1050 vaskeanlegg til buss, lastebil, trikk, tog og andre tunge kjøretøy.

Alle typer Brøvig vaskemaskiner og -anlegg designes, produseres og prosjekteres i Rigedalen, 4 km vest for Kristiansand sentrum. Markedsområdet for Brøvig er Europa med hovedvekt i Skandinavia. Her settes det særlige krav til maskinene på grunn av temperatursvingninger, salt og kjemikalieforbindelser. Brøvig vaskeanlegg er spesielt utviklet for å kunne takle slike krevende driftsforhold.

Brøvig AS prosjektavdeling sammen med produkjon/verksted designer, bygger og tilrettelegger skinnegang, utstyr og maskiner for absolutt alle typer vaskeanlegg, uavhengi av byggets utforming. Kundens ønsker ser vi på som en utfordring, slik at kunden får sine ønsker rundt vask av store kjøretøy oppfylt.

For logoarkiv klikk her

original-2170